Prezentacija Javnih poziva i konkursa Nacionalne službe za zapošljavanje za 2019. godinu

Kancelarija za lokalni ekonomski razvoj opštine Srbobran – KLER, uputila je poziv poslodavcima da posete predavanje, na kom će moći da se informišu o finansijskim olakšicama i podsticajima koji su namenjeni unapređenju poslovanja.

Prema Nacionalnom planu zapošljavanja za 2019. godinu i programu rada Nacionalne službe za zapošljavanje za 2019. godinu, dana 22.02.2019. godine su objavljeni javni pozivi/konku00rsi za realizaciju programa i mera aktivne politike zapošljavanja Nacionalne službe za zapošljavanje.

Kancelarija za lokalni ekonomski razvoj opštine Srbobran – KLER poziva sve zainteresovane da u četvrtak 14.03.2019. godine u 09:00 časova prisustvujete prezentaciji Javnih poziva i konkursa Nacionalne službe za zapošljavanje za 2019. godinu.

Cilj prezentacije je da se novi poslodavci, posebno mala i srednja preduzeća koja nisu koristila aktivne mere politike zapošljavanja Nacionalne službe za zapošljavanje, upoznaju sa aktuelnim programima i merama.

Prezentacija će se održati u sali Skupštine opštine Srbobran, Trg slobode 2, Srbobran u 09:00 časova. Registracija učesnika je od 08:30 časova. Kotizacija za učešće je bez naknade.

Preporučljivo je da im svoj dolazak na prezentaciju potvrdite na e-mail Kancelarije za lokalni ekonomski razvoj Opštine Srbobran: kler.srbobran@gmail.com.

Ovo je prilika da se upoznate sa finansijskim olakšicama i podsticajima kojima možete unaprediti svoje poslovanje i ujedno doći do adekvatnih kadrova.