Domaći proizvodi Bačke na jednom mestu

Regionalna razvojna agencija Bačka, u okviru projekta „AgriSupport – Supporting Rural Economy growth in the region Backa“, a koji je finansiran od strane Vlade Ruske Federacije i implementiran od strane Programa Ujedinjenih nacija za razvoj (UNDP) u okviru programa “Pomoć za trgovinu – podrška jačanju proizvođačkih kapaciteta agro-industrijskog sektora u Republici Srbiji, organizuje festival Regionalni brend Bačke.

Festival će se održati u opštini Sremski Karlovci na trgu Branka Radičevića 8. juna 2019. godine u terminu od 10 do 20 časova, a izlagači su proizvođači iz ruralnih krajeva Bačke sa širokom lepezom domaćih proizvoda poput vina, sireva, suhomesnatih proizvoda, poslastica, ručno rađenih predmeta od prirodnih materijala i mnogih drugih.

Regionalna razvojna agencija Bačka će 8. juna održati zatvarajuću konferenciju projekta „AgriSupport – Supporting Rural Economy growth in the region Backa“  sa početkom u 10h, u u svečanoj Sali Skupštine opštine Sremski Karlovci, Trg Branka Radičevića 1, Sremski Karlovci.