Za Badnje veče na Begluku podeljeno 200 paketića

Fudbalski klub Mladost-Radost je u subotu, 6. januara 2018. četvrtu godinu zaredom na Begluku kod Svaštara organizovao okupljanje za Badnje veče, a neobično lepo vreme za ovo doba privuklo je veliki broj Srbobranaca.

Svi prisutni su mogli da se počaste kuvanim vinom i čajem, a mnogobrojnu decu obradovao je Deda Mraz koji je podelio oko 200 paketića.

Predsednik Mladosti-Radosti Predrag Trbojević se zahvalio svim simpatizerima i članovima kluba, kao i lokalnoj samoupravi koja ih je podržala.

– Hvala i našim sugrađanima koji su došli i tako ulepšali ovo druženje. Odziv je bio zaista dobar, trudićemo se da ovakvo okupljanje traje što više godina, a nadam se da ćemo svaki put pripremiti što više paketića – rekao je Trbojević za “Radio Srbobran“.

Jedan od organizatora, član i simpatizer kluba sa Rajčura Slobodan Sekulić primećuje da je ovog puta možda došlo i više ljudi nego ikada u prethodna tri navrata.

– Ideja je potekla od članova Uprave, igrača, navijača i drago nam je što je i lokalna samouprava pomogla i dala svoj doprinos u organizaciji. Cilj je ostvaren, a to su osmesi dece koja se kući vraćaju sa paketićima – podvlači on.

Pozivu na jedinstveno okupljanje nije odoleo ni prvi čovek opštine Radivoj Paroški koji klubu Mladost-Radost odaje veliko priznanje.

– Toplo vreme je verovatno bilo jedan od razloga da se pojavi ovoliki broj građana, vidim po njihovim licima da su zadovoljni, a mogu da kažem da će lokalna samouprava uvek podržati sve dobre aktivnosti koje se dešavaju na teritoriji opštine Srbobrana – naveo je naš sagovornik.

Darko Vujinović