Novi “Ratovi zvezda“ u Srbobranu!

Filmovi se vraćaju na bioskopsko platno u Pozorištancu! Dom kulture Srbobran je za ljubitelje sedme umetnosti pripremio dva crtana filma i najsvežiju priču iz sage “Ratova zvezda“ koji će biti prikazani u ponedeljak, 15. januara 2018. godine.

Prvo nam iz “Piksarove“ radionice stiže sinhronizovani animirani film “Koko“. Priča o mališanu koji želi da postane muzičar i igrom slučaja se zatiče u potpuno drugom svetu od onog na koji je navikao. Mali Migel će u Zemlji mrtvih morati da se udruži sa šarmantnim Hektorom kako bi otkrio pravu istinu o sebi i svojoj porodici. Režiju potpisuje Li Ankrič, koji je pre sedam godina već dirnuo publiku širom sveta filmom „Priča o igračkama 3“.

“Koko“ je na programu od 16 časova, a ulaz je 250 dinara.

Posle toga, deca mogu zauzeti svoja mesta za novi crtani film “Ferdinand“, koji startuje u 18 sati. Od autora “Rija“ i “Ledenog doba“, stiže priča o velikom biku sa još većim srcem. Nakon što su ga ljudi pogrešno doživeli kao jednu razuzdanu zver, bika Ferdinanda zarobljavaju i odvode od kuće. Odlučan da se vrati svojoj porodici, on okuplja tim krajnjih suprotnosti i kreće na neverovatnu avanturu. Priča o Ferdinandu dokazuje da predrasude ne smeju da postoje i da ne treba da sudimo nekom biku po njegovom izgledu.

Glasove u srpskoj verziji crtaća pozajmljuju Aleksandar Radojičić, Tamara Krcunović, Niggor, Ivona Rambosek i Srđan Čolić.

Cena karte je takođe 250 dinara.

Za kraj bioskopske večeri, ostavljeno je najnovije, osmo ostvarenje iz poglavlja “Ratova zvezda – Poslednji džedaj“ u 3D verziji.

Rej je zakoračila u jedan veći svet i nastaviće svoje epsko putovanje s Finom, Poom i Lukom Skajvokerom. U osmoj epizodi koju je napisao i režirao Rajan Džonson i koja nastavlja priču započetu u prethodnom filmu ponovo ćemo videti Marka Hamila, Keri Fišer, Adama Drajvera, Dejzi Ridli, Džona Bojegu, Oskara Ajzaka, Lupitu Njongo, Domnala Glisona, Entonija Danijelsa, Gvendolin Kristi i Endija Serkisa.

Novi članovi ekipe uključuju oskarovca Benisija Del Tora, nominovanu za Oskara Loru Dern i talentovanu novu nadu Keli Mari Tren.

Ljubitelji ove legendarne naučno-fantastične sage će film moći da pogledaju od 20 časova, a to uživanje će ih koštati 250 dinara.