“Ruka spasa“ u humanoj misiji za decu Kosmeta

Udruženje “Ruka spasa“ iz Srbobrana ima u planu da za sledeću zimu pripremi veliku količinu kapa, šalova i rukavica koji bi bili namenjeni našoj deci sa Kosova i Metohije, a da bi se akcija izvela u potpunosti potrebna je svaka vrsta pomoći.

Ona se pre svega ogleda u štrikanju, poklonu vunice koja vam nije potrebna ili novčanom prilogu, a svako ko želi na bilo koji način bude deo ove humane misije sa kojom se počinje već sad, može da pozove predsednicu “Ruke spasa“ Savku Lazić na broj 062319310. Ukoliko biste donirali novac, možete da ga uplatite na račun ovog Udruženja: 355-0003200374107-81.

Žene iz “Ruke spasa“, koje se sastaju se svakog četvrtka od 18 do 20 časova u podrumu biblioteke u Srbobranu, (Svetog Save 19/1), naglašavaju da je svaka pomoć dobrodošla.

Podsetimo, ovo humanitarno udruženje koje postoji od 2014. godine je do sada svojim radom pomagalo velikom broju ljudi u više manjih akcija, a sada je, kako kažu, došlo vreme da se napravi korak napred i organizuje jedna značajnija, kojom bi se doprlo do što više srpske dece iz naše južne pokrajine.

Darko Vujinović