Srbobran dobija novog direktora Doma zdravlja

Osamnaesta sednica Skupštine opštine Srbobran zakazana je za ponedeljak, 29. januar 2018. godine sa početkom u 9 časova u Velikoj sali opštine, a na dnevnom redu naći će se ukupno osam tačaka, računajući i zapisnik sa prethodne sednice  i odbornička pitanja.

Možda najzanimljiva je ona koja govori o razrešenju direktora Doma zdravlja “Đorđe Bastić“, dr Svetlane Rajak i imenovanju vršioca dužnosti na ovu funkciju. Podsetimo, Rajakova je na čelno mesto srbobranske zdravstvene ustanove došla u oktobru prošle godine, a izgleda da će napustiti ovu poziciju posle samo tri meseca.

Odlazi – Dr Svetlana Rajak

Odbornici će glasati i o Izveštaju o stanju u primarnoj zdravstvenoj zaštiti u opštini Srbobran i Domu zdravlja, godišnjem programu poslovanja Javno-komunalnog preduzeća “Graditelj“ za ovu godinu, a pred njima će se naći i dve Odluke koje se tiču angažovanja eksterne revizije završnog računa opštinskog budžeta za 2017. i imenovanja članova Nadzornog odbora Društva sa ograničenom odgovornošću “Odmaralište Srbobran“ i utvrđivanju visine naknade za njihov rad.

Darko Vujinović