Palmina stranka osnovala Opštinski odbor u Srbobranu

Stranka Jedinstvena Srbija je u subotu, 3. februara 2018. godine oformila svoj Opštinski odbor u Srbobranu, a na Osnivačkoj skupštini za predsednika je jednoglasno izabran Jovan Perović.

Odlučeno je i da potpredsednici budu Stevan Vukčević, Dušan Vučković i Milana Debeljački, dok će funkciju sekretara obavljati Tijana Đurić.

Nakon što je jednoglasno izabran, predsednik Opštinskog odbora Jedinstvena Srbija Srbobran, Jovan Perović, zahvalio se na ukazanom poverenju. On je istakao da je u ovoj stranci prepoznao ideje razvoja i napretka, koje se uspešno mogu sprovoditi kao što je to u Jagodini učinio i njen predsednik Dragan Marković Palma.

– Naš cilj je da svi zajedno, uz podršku Pokrajinskog odbora, uđemo u lokalnu vlast u Opštini Srbobran i da mi budemo pokretači napretka razvoja naše opštine poručio je Perović.

Osnivačkoj skupštini pripustvovali su zamenik predsednika Pokrajinskog odbora Miroslav Bošković, potpredsednica Pokrajinskog odbora i predsednica Aktiva žena Gradskog odbora Novi Sad Nataša Zlatković , predsednik Izvršnog odbora Pokrajinskog odbora Milan Radovanović i, članica Pokrajinskog odbora i potpredsednica Gradskog odbora Novi Sad Jelena Krstić.

Zlatkovićeva je naglasila da je za sprovođenje važnih elemenata političkog programa stranke potrebno raditi i zalagati se za očuvanje tradicionalnih vrednosti, jer je Jedinstvena Srbija porodična i domaćinska partija.

– Delima pokazujemo na koji način se borimo protiv bele kuge, a sve u cilju poboljšanja demografske slike Srbije – podvukla je potpredsednica Pokrajinskog odbora Jedinstvene Srbije.

Na kraju izlaganja predstavnika Pokrajinskog odbora, svim novim članovima Opštinskog odbora Jedinstvena Srbija Srbobran, uručene su članske karte.