Odbojkašice Elan Voleja mesec dana bez pobede

Loša sezona prvog tima Elan Voleja produžena je i posle utakmice sa ekipom Mladosti iz Stare Pazove odigrane u subotu, 24. marta. Mlade devojke iz Srbobrana nižu izgubljene mečeve ove takmičarske godine, a negativnoj seriji pridodata je još jedna epizoda u kojoj su odbojkašice Elana u 20. kolu bile slabije od tima koji u Drugoj ligi Sever zauzima sedmo mesto – 3:1 (18:25, 25:19, 25:14, 25:21).

Ukus pobede igračice srbobranske ekipe nisu osetile mesec dana, tačnije od megdana sa Maksom iz Šida, 24. februara kada je zabeležen trijumf maksimalnim rezultatom. Ređali su se prvenstveni okršaji, ali radost nažalost nije stizala.

Osvajanje prvog seta protiv Mladosti moglo je dati naznaku pozitivnog ishoda, međutim devojke iz Stare Pazove su u naredna tri čina duela u Srbobranu preokrenule situaciju u svoju korist i uzdignutih ruku napustili sportsku halu.

Do kraja lige ostalo je da se odigraju još dve runde, a Elan Volej bi upravo u sledećem mogao da se nada pobedi iz razloga što gostuje u Pančevu, odnosno ekipi Odbojka 013 koja sa svega devet bodova na svom kontu ne može da se podiči sjajnim partijama u Drugoj ligi Sever.

Darko Vujinović