Novi “Osvetnici“, Biković, Banderas i “Cvrle“ na platnu Pozorištanca

Pozorištance će u četvrtak, 3. maja ponovo biti mesto okupljanja ljubitelja najsvežijih filmskih ostvarenja. Srbobranski Dom kulture je ovoga puta odabrao je animirani film, zatim jednu avanturističku priču sa elementima mistike i akcioni hit o kojem bruji ceo svet.

Bioskopski dan otvoriće, po običaju, ostvarenje za najmlađe. Naime, za 16 časova zakazana je projekcija crtanog filma pod nazivom “Cvrle – nikad ne letiš sam“. Film donosi dirljivu priču o avanturi koja će zabaviti celu porodicu. Glavni junak je Cvrle koji nije naučio da leti na vreme kad njegova porodica migrira u toplije krajeve, pa mora da nađe način da se izbori sa zimom, neprijateljima, ali i samim sobom, kako bi ponovo na proleće bio sa svojom porodicom. Cvrle kreće u veliku avanturu u kojoj će mu pomoći i njegovi prijatelji.

Odmah nakon animacije, od 18 sati sledi avantura sa Milošem Bikovićem i proslavljenom holivudskom zvezdom Antoniom Banderasom. Jedinstveni projekat ruske kinematografije “Izvan granica realnosti“, snimljen je na engleskom jeziku u Rusiji, Italiji i Gruziji. Kako bi scene kockanja bile što uverljivije, snimane su u pravom kazinu.

Radnja filma je smeštena u savremenu Moskvu. Talentovani kockar Majkl okuplja grupu ljudi sa hipnotičkim, telekinetičkim i telepatskim moćima kako bi osvojio veliku svotu novca u kazinu. Međutim, on nailazi na mnogo snažnijeg mističnog rivala i dovodi i sebe i svoj tim u opasnost. Da bi spasao svoje prijatelje, moraće da pređe sve granice.

A za kraj bioskopskog dana, sa početkom u 20 časova, ostavljena je prava poslastica u vidu trećeg nastavka franšize “Osvetnici – rat beskraja“. Samo osam dana posle svetske premijere publika u Srbobranu moći će da pogleda ovo filmsko putovanje bez presedana gde će se sresti svi likovi iz Marvelovog filmskog univerzuma poput Ajronmena, Tora, Hulka, Kapetana Amerike, Spajdermena, Doktora Strejndža, Crnog pantera…

Karte će biti položene, po poslednji put i to na ultimativni, najsmrtonosniji način do sada. Osvetnici i njihovi saveznici moraće da budu spremni da žrtvuju sve u pokušaju da savladaju moćnog Tanosa, pre nego što on uništi celi univerzum. U najsmrtonosnijem obračunu svih vremena uloge tumače Robert Dauni Džunior, Benedikt Kamberbač, Mark Rafalo, Kris Hemsvort, Čedvik Bosman i drugi.

Cena ulaznica za sva tri ostvarenja je ista, po 250 dinara.