Đura dolazi u Srbobran sa komičnom monodramom

Kao što smo i najavili pre dvadesetak dana, Srbobran će u petak, 18. maja ugostiti čuvenog komičara Branka Đurića Đuru koji će se tog dana od 20 časova predstaviti publici u Pozorištancu hit monodramom Đurologija, čiji je i autor.

„Đurologija“, autorski hit Branka Đurića – Đure, trenutno je najgledanija predstava u celom regionu, a i šire. Sa svojim prepoznatljivim bosanskim šarmom i dugogodišnjim glumačkim iskustvom koje se posebno ogleda u kultnom projektu “Top lista nadrealista“ i “Audicija“ , “Đurologija“ donosi jednog novog, drugačijeg, a opet prepoznatljivog Đuru koji kroz 90 minuta trajanja šoua izvlači ono najbolje iz svakog gledaoca i izaziva salve osmeha na licima.

Ovaj svojevrsni (anti) stendap šou, kako ga i sam Đuro voli nazivati, u stvari je zbirka njegovih razmišljanja koja na zabavan način predstavljaju sve ono što ga nasmejava, ali i nervira u današnjem životu.

– Na svakoj predstavi svi se prepoznaju u situacijama o kojima govorim. Bilo da se dotaknem jutarnjeg tuširanja ili vožnje tramvajem… Na sceni demistifikujem i sebe samog pa ljudima iskreno govorim kakve osećaje imam, o čemu razmišljam, što me dekoncentriše – kaže Đuro.

Cena karte iznosi 600 dinara, a može se kupiti radnim danima u Domu kulture od 8 do 17 časova.