“Biser Bojane“ i “Pedeset nijansi mračnije“ pred Srbobrancima

Dva nova filma “Biser Bojane“ i “Pedeset nijansi mračnije“ naći se se pred ljubiteljima sedme umetnosti u Srbobranu, tačnije u sali Pozorištanca i to u četvrtak, 2. marta 2017. godine.

Domaća akciona komedija “Biser Bojane“ moći će da se pogleda od 17 i 19 časova, režirao ju je Milan Karadžić, a u filmu glume njegov brat Milutin Mima Karadžić, mladi Slaven Došlo i Vanja Nenadić, popularni Andrija Milošević, ali i legendarna Mira Banjac.

Priča govori o Đorđu Popoviću (Slaven Došlo) mladom lekaru iz Beograda koji dobija anonimni poziv da upozna oca za koga je verovao da je mrtav, ali ipak odlazi u Crnu Goru gde upoznaje Lolu (Vanja Nenadić), ćerku policijskog inspektora koja putuje na Adu Bojanu, a dalji događaji se prepliću i zakuvavaju.

“Pedeset nijansi mračnije“ predstavlja nastavak filma “Pedeset nijansi siva“ iz 2015. godine i najavljuje se pod sloganom “Nema više pravila“, a moći će da se pogleda od 21 sat. Glavne uloge su, kao i prošli put, rezervisane za Džejmija Dornana i Dakotu Džonson koji se vraćaju kao Kristijan Grej i Anastazija Stil.

Kada povređeni Grej ponovo pokuša da namami opreznu Anastaziju u svoj život, ona će zahtevati novi dogovor pre nego što mu pruži drugu šansu. Dok njih dvoje pokušavaju da izgrade poverenje i stabilnost, mračne figure Kristijanove prošlosti počinju da kruže oko ovog para, odlučne da unište njihove planove za zajedničku budućnost.

Cena karata je ista za oba filma, po 250 dinara.