Crtani film i “Marvelov“ hit u utorak u Pozorištancu

Posle pauze od nekoliko meseci srbobranski Dom kulture ponovo će Pozorištancu bar na jedan dan vratiti ulogu bioskopa. Za utorak, 23. oktobar zakazane su dve projekcije, najpre za one najmlađe, a zatim i nešto starije.

Prvi na repertoaru sa početkom u 18 časova je sinhronizovani crtani film “Kondorito“ (3D) koji je zapravo ekranizacija najpopularnijeg stripa u Latinskoj Americi.

Priča prati Kondorita i njegove drugare u ludoj avanturi punoj smeha. U momentu kada Kondorito planira da se skrasi pored svoje devojke Jajite, njenu majku koja ne odobrava njihovu vezu, otimaju vanzemaljci. On se sa svojim drugarima udružuje kako bi se izborio za svoju taštu, a ujedno i da spasi planetu od vanzemaljaca.

Glasove u srpskoj verziji ovog animiranog filma pozajmljuju Slobodan Stefanovic, Nikola Bulatović, Danijel Korsa, Sofija Juričan, Dragan Vujić i drugi, a cena karte iznosi 250 dinara.

Odmah potom, od 20 časova sledi film “Venom“ (3D), Marvelova akciona avantura sa elementima horora i naučne fantastike.

Venom je vanzemljski oblik, kojem je potreban čovek kako bi preživeo, a on zauzvrat dobija neverovatne moći. Kada novinar Edi Brok u svojem istraživanju igrom slučaja postane domaćin vanzemaljskog stvorenja, on se pretvara u Venoma. Vanzemaljski oblik ga potpuno obuzima i oduzima mu slobodnu volju. Edi postaje svestan da sada neko drugi diktira pravila  i da je svako opiranje uzaludno.

Pored Toma Hardija, glumačku postavu pojačala je i Mišel Vilijams u jednoj od glavnih uloga, dok je za filmsku akciju zaslužan reditelj Ruben Flajšer, poznat po odličnom balansiranju između komedije i zabave.

Svi koji žele sebi da priušte zadovoljstvo gledanja ovog filma na velikom platnu Pozorištanca moraće da izdvoje 250 dinara.