Rukometaši Srbobrana rutinski protiv Titela

Titel je bio lak zalogaj za Vraneša i drugove. Bez mnogo muke tim mladog trenera Vuka Milojičića je u četvrtoj rundi Treće lige Sever – grupa Zapad kod kuće u subotu, 20. oktobra nadigrao goste  sa ubedljivih sedam razlike ostvarivši pobedu koja joj je istovremeno donela i skok na treću poziciju prvenstvene lestvice – 29:22 (12:6).

Iako su tek pre dva meseca oformili ekipu srbobranski rukometaši su do ovog trenutka rušili sve prepreke pred sobom, osim verovatno najjače ekipe šampionata Hercegovca iz Gajdobre. Takav učinak i domaći teren im je pred dvoboj sa Titeljanima nadenuo zvanje favorita, a epilog posle 60 minuta igre pokazao je da to nije bilo bezrazložno.

Želja, borbenost, iskustvo, svaki segment je u ovoj utakmici bio na strani Milojičićevih izabranika. Grupa momaka koja raste iz meča u meč prikazala je veliku borbu i zalaganje, dok je celokupan utisak začinjen uz mnoštvo lepih i atraktivnih poteza.

Ono što svakako može da najviše raduje sve u taboru Srbobrana je igra njihove dece protiv Titela. Nezavidnu minutažu iskoristili su na najbolji mogući način, pa se gotovo čitava mlađa garda upisala u listu strelaca i sakupila po koju odbranu.

Srbobran: Aleksandar Gazdik, Miloš Šijačić 3, Aleksa Ađanski 1, Dušan Furtula 2, Stefan Tojzan 2, Bojan Kurdulija 2, Jovan Simin 3, Rade Lučić, Viktor Varga 1, Petar Rankov 1, Aleksa Španović 1, Kosta Zorić, Branimir Šegrt 6, Miloš Vraneš (k) 6, Slobodan Živanović, Aron Tojzan 1.

Ipak, vremena za odmor nema jer su već krenule pripreme za sledeće kolo u okviru kog će Srbobranci u Beočinu ukrstiti koplja sa istoimenom ekipom koja od početka sezone niže samo poraze zbog čega se nalaz na samom začelju tabele. Reklo bi se, odlična prilika za četvrtu “recku“ čete Vuka Milojičića.

Darko Vujinović

Tabela Treće lige Sever – grupa Zapad: