Učenici “Vuk Karadžić“ škole u borbi za nagradu vrednu 2.500 evra

Velika kampanja SBB fondacije “Ne prljaj. Nemaš izgovor! – Izazov“ organizovana u cilju podizanja ekološke svesti osnovaca i promovisanja očuvanja životne sredine koja će trajati cele školske godine neće proći bez predstavnika Srbobrana.

Naime, sva tri odeljenja trećeg razreda Osnovne škole “Vuk Karadžić“ učestvuju u ovoj akciji čiji je prvi izazov “Eko bonton“. Đaci su imali zadatak da napišu koja su za njih najbitnija ekološka pravila kojih svi treba da se pridržavaju i naprave najkreativniji “Eko bonton“ kroz crtež, pismo, kolaž, šemu ili u bilo kojoj drugoj formi koju mogu da predstave kroz poster, a najkreativniji rad osvojiće nagradu koju pobedničko odeljenje odabere za svoju školu i to u vrednosti od 2.500 evra.

Učenici učiteljice Snežane Džambas predstavljaju se kao “Eko sanjari“, đaci Snežane Ostojić učestvuju pod imenom “Eko pirati“, dok je odeljenje Vesne Todorović odabralo naziv “Eko čuvari“.

  1. Eko sanjari
  2. Eko pirati
  3. Eko čuvari

Pred vama je prilika da se prijavite i glasate za Srbobrance, a za svaki rad možete glasati po jedanput. Glasanje na sajtu traje do nedelje, 4. novembra.

Darko Vujinović