Mladost-Radost na Rajčuru overava jesenju titulu (nedelja, 13.30)

Jesenja titula je osigurana, ali zaliha pred zimsku pauzu mora da bude što veća. Mladost-Radost ima samo jednu misao u glavi uoči derbija Međuopštinske lige sa ekipom Budućnosti iz Savinog Sela na Rajčuru. Isključivo pobeda u duelu 9. kola zakazanog za nedelju, 28. oktobar (13.30) interesuje belo-crvene pred završni okršaj u ovoj kalendarskoj godini kojim će pasti zavesa na prvi deo prvenstva.

Neočekivani debakl Budućnosti u prethodnoj rundi kada joj je Obilić iz Zmajeva na njenom terenu isporučio u mrežu čak četiri gola (poraz 1:4) omogućio je Mataruginovim momcima da i pre okončanja jesenjeg izdanja šampionata, a nakon prave goleade u Staroj Moravici, potpuno zasluženo overe lidersku poziciju.

I po Srbobrance i za klub iz Savinog Sela u dosadašnjem delu takmičarske godine koban je bio jedino Obilić, međutim fudbalerima Mladosti-Radosti to je bio jedini kiks, dok je njihov prvi pratilac u dva navrata beležio i remije. Vidaković i društvo su plenili igrom i rezultatima koje su postizali od septembra pa sve do danas što im je sa pravom namenilo ulogu najvećeg favorita za odlazak u viši rang.

Megdan sa Budućnošću mogao bi da potvrdi gotovo perfektnu polusezonu tima sa Rajčura, a toliko željeni trijumf obezbedio bi im pristojnu prednost uz koju će svakako mirniji otići na višemesečnu pauzu.

Darko Vujinović

Tabela Međuopštinske lige: