Novi hit “Južni vetar“ stiže i u Srbobran!

Novi srpski bioskopski hit “Južni vetar“ koji je pobrao odlične kritike i sve simpatije publike stiže i na bioskopsko platno Pozorištanca i to na dva dana.

Po žanru krimi triler ovaj film sa najpopularnijim glumcem mlađe generacije Milošem Bikovićem u naslovnoj ulozi publika u Srbobranu moći će da pogleda u ponedeljak, 5. i u utorak, 6. novembra u dva termina – od 18.00 i 20.30 sati.

U životu Petra Maraša, pripadnika beogradske automobilske mafije, stvari počinju da dobijaju smisao. Napušta roditeljski dom i sa dugogodišnjom devojkom Sofijom se useljava u svoj novi stan. Klan čiji je pripadnik, a kojim upravlja iskusni “Car“, dobro “radi“. Posao je uigran, novca ima dovoljno za sve, a policija im ne pravi probleme. Sve će se to promeniti kada se Maraš slučajno zameri brutalnom narko klanu.

Pored Bikovića, deo glumačke postave “Južnog vetra“ koji je režirao Miloš Avramović čine i Miodrag Radonjić, Dragan Bjelogrlić, Nebojša Glogovac, Miloš Timotijević, Jovana Stojiljković, Srđan Todorović, Bogdan Diklić, Aleksandar Berček i drugi.

Svi koji požele da sa velikog platna pogledaju najnoviji domaći filmski hit moraće da izvoje 250 dinara.