Rukometaši biju bitku sa Čuružanima za ostanak na vrhu (subota, 19.00)

Hajduk mora pasti. Ukoliko rukometaši Srbobrana žele da ostanu u igri za čelo tabele potrebno je da u subotu, 3. novembra (19.00) u susretu šestog kola Treće lige Sever – grupa Zapad pred svojim navijačima u meču sa velikim ulogom nadigraju ekipu iz Čuruga koja vreba da ih preskoči sa razdaljine od dva stepenika koliko trenutno kaska za Milojičićevim momcima.

Blistali su ove povratničke jeseni za srbobranski rukomet igrači pod komandom mladog trenera koji su se okupili pre svega dva meseca, međutim to im nije bila prepreka da do sada ruše sve rivale pred sobom, izuzev favorizovanog Hercegovca sa kojim su se hrabro nosili tokom 60 minuta.

Uoči odmeravanja snaga sa Hajdukom drugoplasirani Srbobranci, pojačani kapitenom Aleksandrom Arizanovim koji se oporavio od povrede i njegovim imenjakom Pivničkim, čvrsto su rešeni da iskoriste prednost domaćeg terena i sjajnu atmosferu koja ih krasi.

– Upravo se u te elemente uzdam u meču sa Čuružanima koji je naš poslednji kod kuće u prvom delu sezone. Moji igrači pucaju od samopouzdanja i željni su dokazivanja pred svojom publikom, a trijumf bi nas ostavio na deobi prvog mesta sa ŽSK-om iz Žablja sa kojim ćemo se sastati u narednoj prvenstvenoj rundi. Takođe, na taj način bismo samo produžili našu seriju pobeda. Svi bitni igrači su manje-više na raspolaganju, mada ćemo imati suženu rotaciju zbog odsustva trojice ili četvorice, a navijači nam mogu biti od ogromne pomoći zbog čega ih pozivam da dođu na tribine i pruže nam nemerljivo značajnu podršku – poručuje u najavi utakmice strateg Srbobrana Vuk Milojičić.

Darko Vujinović