Tamara Ivkov: Očekuje nas najteži meč do sada (subota, 19.15)

Pauza je završena, vreme je za povratak na parket. Odmorne, motivisane i spremne za nove izazove košarkašice Srbobrana u najjačem sastavu ugostiće u subotu, 24. novembra (19.15) ekipu Ljubovije u derbiju 7. kola Druge lige Srbije koji mnogo obećava, a posle tri vezana trijumfa Subićeve devojke tražiće još jedan čime bi se bodovno izjednačile sa liderom prvenstva Proleterom.

Susret dva tima sa istim učinkom (4-1) nagoveštava da bi po prvi put ove sezone srbobranska publika mogla da vidi neizvestan okršaj u kojem pitanje pobednika neće biti poznato pre poslednje četvrtine kao što je to bio slučaj u dosadašnjim odmeravanjima snaga ŽKK Srbobrana i njihovih rivala koji su dolazili sa namerom da im uzmu skalp.

Talentovani organizator igre i uzdanica Subićeve ekipe Tamara Ivkov najavljujući megdan sa Ljubovijom ukazuje da ovaj dvoboj može da bude najteži do sada i da su gošće sa samog zapada Srbije tim koji ostvaruje dobre rezultate.

– Ukoliko želimo da ih dobijemo moramo najpre da imamo dovoljno želje i motiva, pa tek onda da ispoštujemo sve zadatke koje nam je trener postavio. Verujem da će se voditi velika borba, ali hladna glava i koncetracija u pojedinim trenucima može da presudi. Smatram da nam je osim domaćeg terena prednost i to što imamo veći broj igračica u odnosu na druge i mogu da kažem da ćemo se potruditi da opravdamo ulogu favorita koju nosimo jer igramo kod kuće. Dvonedeljna pauza od mečeva nam je prijala, odmorili smo se i dobro  trenirali, a podrška navijača bi nam mnogo značila, oni su naš 13 igrač i motiv više – naglašava za “Radio Srbobran“ Tamara Ivkov od čije partije će mnogo zavisiti ishod utakmice sa Ljubovijom.

Darko Vujinović