Novogodišnji paketići za korisnike “Bisera“

Novogodišnji paketići sa slatkišima i grickalicama koje su obezbedili Centar za socijalni rad i beogradska organizacija “Prijatelji u nevolji“ podeljeni su u petak, 21. decembra korisnicima “Bisera“ u prostorijama ovog udruženja.

Predviđeno je da ukupno bude dodeljeno 55 paketića, a ovom prilikom poklonima koje je podelio član Opštinskog veća zadužen za zdravstvo dr Ilija Gazepov obradovali su se korisnici usluga dnevnog boravka, dok će oni koji koriste usluge ličnog pratioca i ranog tretmana dece sa smetnjama u razvoju svoje paketiće dobiti dan kasnije u prostorijama Centra za socijalni rad.

– Ne mogu svi da podnesu veliku gužvu, neki se uznemire i zbog toga smo se odlučili na takav potez. Inače, srbobranska socijalna ustanova nas je obavestila da je određeni broj novogodišnjih paketa namenjen i našim korisnicima, a “Prijatelji u nevolji“ nam svake godine proslede jedan deo poklona, pa smo se odlučili da sve spojimo i podelimo u jednom danu. Svi su se veoma obradovali – istakla je Timko i dodala da svi u “Biseru“ pripremaju žurku za doček Nove godine.

Darko Vujinović