Zoran Arđeljan po treći put u najdražem dresu

Srbobranac Zoran Arđeljan (16) još jednom se našao na spisku selektora kadetske futsal reprezentacije Srbije. Prvotimac KMF Srbobran je, naime, bio jedan od članova mlađe garde koja je tokom tri dana trenirala sa seniorima u Staroj Pazovi.

Period od četvrtka, 21. do subote, 23. decembra 2017. godine futsal reprezentacija naše zemlje iskoristila je da se u kući fudbala uigrava sa svojim naslednicima u državnom dresu koje je za ovu priliku pozvao Vladimir Prša Jovanović.

Arđeljan prilikom gostovanja na “Radio Srbobranu“ sredinom novembra

Inače, Zoranu ovo nije prvo iskustvo sa orlovima. Naime, on je još u maju igrao na UEFA razvojnom turniru mladih u Vrnjačkoj Banji u kadetskoj konkurenciji, a zatim je početkom novembra na istom mestu branio boje Srbije kada je ista selekcija u društvu Portugalije, Ukrajine i Mađarske pokušala da ostvari plasman na Olimpijske igre mladih koje se održavaju sledeće godine u Argentini, ali u tome, nažalost, nisu uspeli.

A da selektor Jovanović i te kako računa na mladog Srbobranca, potvrđuje i to što ga je po treći put uvrstio na spisak odabranih futsalera.

Darko Vujinović