Moto Deda mrazovi u nedelju dele paketiće!

Nova godina se bliži, a u prazničnom raspoloženju nalaze se i članovi lokalnog Moto kluba “Vudstok“ koji su odlučili da se nađu u kostimu Deda mrazova i obraduju mališane.

Naime, srbobranski bajkeri pretposlednjeg dana ove godine, u nedelju, 30. decembra sešće na svoje dvotočkaše i u crvenoj odeći krojenoj po uzoru na popularnog dekicu u 11 časova stići na Trg republike gde su zakazali susret sa decom do devet godina koja će, ukoliko dođu, iz ruku moto Deda mrazova dobiti svoje novogodišnje paketiće.

Inače, članovi Moto kluba “Vudstok“ već su se našli u ovakvoj ulozi 2013. i 2014. godine, a poznati su i po društvenom aktivizmu i humanitarnom radu, pa su tako, između ostalog, svojevremeno na humanitarnoj žurci prikupili sredstva za Udruženje “Biser“ kako bi njegovim korisnicima pomogli da plate put do mora, kao Moto zeke boravili su u Gerontološkom centru u Vrbasu i Kucuri gde su zajedno sa osobama koje borave tamo farbali jaja i delili medenjake, a pre četiri i po godine organizovali su skup na kom je prikupljeno 70.000 dinara, kasnije uplaćenih u fond namenjen poplavljenim područjima u našoj zemlji.