Najuspešniji sportisti večeras dobijaju priznanja

Došlo je vreme da javnost sazna ko je obeležio sportsku 2018. u opštini Srbobran. Tradicionalna svečanost dodele priznanja ovdašnjeg Sportskog saveza najistaknutijim pojedincima i kolektivima u godini na isteku zakazana je za četvrtak, 27. decembar u 18 časova u sali Pozorištanca.

Tom prilikom biće obelodanjena imena sportista i klubova koji su svojim uspesima i rezultatima dali poseban pečat u 2018, a prestižna priznanja otići će u ukupno deset ruku.

Svi prisutni imaće priliku da pozdrave laureate u kategorijama najbolji mladi sportisti (u muškoj i ženskoj kategoriji), najbolji trener, najuspešnija škola sporta, biće istaknut i značaj rekreativnog sporta, dodeliće se specijalna nagrada i najmlađem perspektivnom sportisti, a po treći put uručiće se i priznanje za poseban doprinos i izuzetan značaj u razvoju i afirmaciji opštine Srbobran u oblasti sporta.

Ivana Curaković je prošlog decembra proglašena za sportistu godine 

Naravno, neće izostati ni nagrada odabranom pojedincu za sveukupni učinak u sportu, dok će se krajem večeri na scenu popeti i najuspešniji sportista, a potom i predstavnici najzapaženijeg sportskog kolektiva u ovoj godini.

Darko Vujinović