Medison S.G. srušio “pekare“, dominacija pionira iz Beograda

Završen je i šesti dan Novogodišnjeg turnira u futsalu, a prvi utisak pri pogledu na rezultate ostvarene u četvrtak je ekipa Beograd 03 koja se nadmeće u pionirskom uzrastu. Dečaci iz prestonice debitovali su na turniru u velikom stilu, a podatak da su slavili u sva četiri dvoboja govori da Beograđani poseduju kvalitet, a dokle će dogurati ostaje da se vidu u narednim danima.

Dve zakazane utakmice u seniorskoj konkurenciji imali su timovi Aca keš, Momento kafe Bemiks i Pekara Novi hit. Prvi su se radovali u oba susreta, drugi su zabeležili polovičan učinak, dok su poslednji u oba navrata teren napustili pognutih glava.

Pioniri (2003/04/05):                        

Beograd 03 – DOO Rovčani 4:1

Jang bojs – Seoski talenti 2:0

Beograd 03 – FK Srbobran 3:2

Strit junajted – DOO Rovčani 10:1

Beograd 03 – Hot bojs 5:1

FK Jedinstvo – Jang bojs 5:1

Beograd 03 – Strit junajted 3:2

FK Jedinstvo – Komšije Vrbas 2:0

Veterani:

Stil sekjuriti – Đoletovi drugovi Vrbas 1:2

Mladost Maksbet (MP Agrar B.J.) – Leteći Holanđanin 1:5

Seniori:

Momento kafe Bemiks – Aca keš 0:1

Pekara Novi hit ful fil – Kold storidž 1:3

Momento kafe Bemiks – DK foto Reklam dizajn 3:0

Aca keš – Udruženje Crnogoraca 7:1

Pekara Novi hit ful fil – Medison Siniša Gavrilov 1:2

Agromaus – Baki dom plus 5:3

Elih Purucki – La masija 5:2

Veterani:

Gradina sistem Temerin – Sport star 3:5

Podsećamo i da je tokom trajanja Novogodišnjeg turnira aktuelna i zajednička humanitarna akcija opštine Srbobran i Centra za sport i turizam. Naime, u holu sportske hale prodaju se karte za učešće u akciji po simboličnoj ceni od 100 dinara koje, ukoliko ih izvuku poslednjih dana takmičenja, srećnim vlasnicima može doneti nagradno letovanje u Sutomoru.

Petoro dobitnika će tokom juna ili septembra sledeće godine biti u prilici da uživaju na primorju, a na raspolaganju će imati i mogućnost da sa sobom povedu još jednu osobu. Sav prikupljeni novac u okviru humanitarne akcije biće iskorišćen kao pomoć najugroženijim porodicama na teritoriji opštine Srbobran.