Bajkeri podelili deci preko 200 paketića

Srbobranski bajkeri su se posle četiri godine vratili u Deda mrazov kostim i obradovali neku novu decu. Članovi Moto kluba “Vudstok“ su, kao što su i najavili, u nedelju, 30. decembra na Trgu republike podelili 210 paketića kojima će se mališani zasladiti uoči Nove godine.

Motoraši su na mesto zakazanog susreta stigli na svojim ljubimcima dvotočkašima, a pokloni sa oznakom “Vudstoka“ planuli su u roku od samo nekoliko minuta.

Nije izostalo ni fotografisanje sa raspoloženim Deda mrazovima kojih je ukupno bilo osmoro, dok su osmeh na dečijim licima posebno izmamili trenuci kada su iskoristili priliku da sednu na uglancane motocikle.

Potpredsednik Moto kluba “Vudstok“ Predrag Mavrenski priznao je da su zamišljali da će podela paketića proteći nešto drugačije.

Međutim bilo je mnogo dece sa roditeljima što je teško kontrolisati. Nadam se da ćemo sledeće godine obezbediti još više poklona, preko 300 i da ćemo obradovati još više mališana. Četiri godine ih nismo delili, nije bilo sredstava, a sada smo uspeli uz pomoć lokalne samouprave i sponzora, i naš klub je naravno učestvovao. U većim gradovima Moto Deda mrazevi takođe dele paketiće, pa smo poželeli da ih i Srbobran ponovo ima. Bilo je lepo, mada bi ambijent bio još bolji da je padao sneg – poručio je Mavrenski i dodao da postoji mogućnost da se za Uskrs nađu u ulozi Moto zeke.

Darko Vujinović