Novogodišnji turnir: Petak donosi imena finalista

Imena ekipa u sve četiri kategorije koje će se u završnoj predstavi na Novogodišnjem futsal turniru boriti za prestižne nagrade postala su poznata posle uvodnih polufinalnih dvoboja u četvrtak, dok će svoje rivale u utakmicama koje će odlučiti pobednike kod petlića, pionira, veterana i seniora dobiti nakon preostalih duela u završnici takmičenja.

Petlići (2006. i mlađi) – polufinale:

17:00 Front lajners – Acova banda

Pioniri (2003/04/05) – polufinale:

18:00 Da mi jo trending – Komšije Vrbas

Veterani – polufinale:

19:00 Leteći Holanđani – Đoletovi drugari

Seniori – polufinale:

20:00 Baki dom plus – Gradina sistem

Podsećamo i da je tokom trajanja Novogodišnjeg turnira aktuelna i zajednička humanitarna akcija opštine Srbobran i Centra za sport i turizam. Naime, u holu sportske hale prodaju se karte za učešće u akciji po simboličnoj ceni od 100 dinara koje, ukoliko ih izvuku poslednjih dana takmičenja, srećnim vlasnicima može doneti nagradno letovanje u Sutomoru.

Petoro dobitnika će tokom juna ili septembra sledeće godine biti u prilici da uživaju na primorju, a na raspolaganju će imati i mogućnost da sa sobom povedu još jednu osobu. Sav prikupljeni novac u okviru humanitarne akcije biće iskorišćen kao pomoć najugroženijim porodicama na teritoriji opštine Srbobran.