Finala u subotu, ekipa Baki dom plusa u borbi za pehar

Sve nedoumice biće rešene u subotu. Treće izdanje Novogodišnjeg futsal turnira ušlo je u samu završnicu, a dileme kojim ekipama će pripasti najviše postolje i najvrednije nagrade biće otklonjene 12. januara, poslednjeg dana takmičenja koje je počelo još pre dvadesetak dana.

Favorita više nema, svaki ishod je moguć, što će bez sumnje biti ogroman magnet za publiku da ispuni tribine kako bi svedočili raspletima koji će jednoj strani, u zavisnosti od konačnog ishoda, doneti neizmernu radost i sreću, a drugoj tugu i razočaranje.

Petlići (2006. i mlađi):                 

14:00 Za treće mesto One team 2 – Front lajners

14:30 Finale One team 1 – Acova banda

Pioniri (2003/04/05):

15:00 Za treće mesto Konama – Da mi jo trending

16:00 Finale Ljuba plus – Komšije Vrbas

Veterani:

Izvlačenje prvog dobitnika nagradnog letovanja u Sutomoru

17:20 Za treće mesto Mladost Maksbet – Đoletovi drugovi

Izvlačenje drugog dobitnika nagradnog letovanja u Sutomoru

18:10 Finale VMR Alatnica – Leteći Holanđanin

Seniori:

Izvlačenje trećeg dobitnika nagradnog letovanja u Sutomoru

19:20 Za treće mesto Aca Keš Srbobran – Gradina sistem Temerin

Izvlačenje četvrtog i petog dobitnika nagradnog letovanja u Sutomoru

20:30 Finale Kraljevina Srbija – Baki dom plus

Podsećamo i da je tokom trajanja Novogodišnjeg turnira aktuelna i zajednička humanitarna akcija opštine Srbobran i Centra za sport i turizam. Naime, u holu sportske hale prodaju se karte za učešće u akciji po simboličnoj ceni od 100 dinara koje, ukoliko ih izvuku poslednjih dana takmičenja, srećnim vlasnicima može doneti nagradno letovanje u Sutomoru.

Petoro dobitnika će tokom juna ili septembra sledeće godine biti u prilici da uživaju na primorju, a na raspolaganju će imati i mogućnost da sa sobom povedu još jednu osobu. Sav prikupljeni novac u okviru humanitarne akcije biće iskorišćen kao pomoć najugroženijim porodicama na teritoriji opštine Srbobran.